2021      Belangrijke Plekken       Onze Database-Maps bevatten aanvullende gegevens over de huidige cirkels, alle voorgaande jaren (vanaf 1978) en belangrijke krachtplekken informatie.
 
Route Planner
(Junior Sponsor)
Database Maps
(Senior Sponsor)
Krachtplekken
(Senior Sponsor)
Ley Cirkels
(Senior Sponsor)
Basic Map
Basic Map
Basic Map
De Basiskaart bevat nuttige - maar beperkte - informatie over de graancirkels van dit seizoen en rudimentaire gegevens over belangrijke 'sites'. Als je van Crop Circles and More wordt (wat slechts €  euro kost) krijg je uitgebreide routebeschrijvingen naar deze graancirkels. Dit omvat kaarten waarop je kunt in- en uitzoomen, met details over hoe je - vanaf de plek waar je op dat moment bent - naar een parkeerplek in de buurt van de graancirkels kunt komen. Probeer het zelf.

Voor maar €  euro meer (dus een totaal van €  euro) word je al en krijg je veel meer per graancirkel event. Meer foto's, diagrammen en video's. Probeer het zelf. Niet alleen krijg je deze informatie voor het huidige seizoen, maar ook voor bijna alle graancirkels die sinds 1978 in Engeland zijn verschenen.

Indien je meer informatie zoekt over krachtplekken, ley lijnen en landschap geometrie (foto's, historische achtergrond en route aanwijzingen hoe ze te vinden, etc), raden we je aan om lid te worden van MagicalandMysticalEngland.com
 
 
De Basiskaart bevat nuttige, maar beperkte informatie over de graancirkels van dit seizoen en rudimentaire gegevens over belangrijke 'sites'. Als je van Crop Circles and More wordt (wat slechts €  euro kost) krijg je uitgebreide routebeschrijvingen naar deze graancirkels. Dit omvat kaarten waarop je kunt in- en uitzoomen, met details over hoe je - vanaf de plek waar je op dat moment bent - naar een parkeerplek in de buurt van de graancirkels kunt komen. Probeer het zelf.

Voor maar €  euro meer (dus een totaal van €  euro) word je al en krijg je veel meer per graancirkel event. Meer foto's, diagrammen en video's. Probeer het zelf. En je krijgt dit voor bijna alle graancirkels die sinds 1978 in Engeland zijn verschenen.

Voor meer informatie over krachtplekken, ley lijnen en landschap geometrie (foto's, historische achtergrond en route aanwijzingen hoe ze te vinden, etc), raden we je aan om lid te worden van MagicalandMysticalEngland.com