Sponsor

Door sponsor te worden van CCaM krijg je toegang tot allerlei waardevolle aanvullende informatie. Je kunt worden of .

Klik en word


(€  euro)
Als heb je - als aanvulling op de Basic Map - toegang tot gedetailleerde routebeschrijvingen naar de verschillende graancirkels.


Door te klikken op -  - zal de app bepalen waar je nu bent en een kaart produceren met een routebeschrijving van de plek waar je bent naar een mogelijke parkeerplaats dicht in de buurt van de graancirkel.


De kaart is 'inzoombaar' en geeft ook de afstand in mijlen en kilometers, de verwachte reistijd en de coördinaten die desgewenst in een navigator kunnen worden gebruikt. Voor €  euro per seizoen dat loopt van tot en met ben je al .


Voor slechts €  euro meer (dus een totaal van €  euro voor het seizoen) word je en krijg je bovenop al het voorgaande nog veel meer. Zoals meer foto's, diagrammen en video's. Klik hier voor een voorbeld.
Niet alleen krijg je al deze informatie voor het huidige seizoen, maar ook voor bijna alle graancirkels die sinds 1978 in de UK zijn verschenen.


Je krijgt als daarnaast ook gedetailleerde informatie over tal van 'ancient sacred sites' en andere krachtplekken. Inclusief routebeschrijvingen.


En als bonus krijg je dezelfde informatie ook over de 2 gigantische ley cirkels die in het noorden van Wiltshire te vinden zijn.

Klik en word Sponsor


Het Avontuur dat je nooit zult vergeten
We stellen het zeer op prijs dat je sponsor van CCaM bent geworden en willen je attenderen op onze . Ook als je hebt besloten om geen sponsor te worden, ben je natuurlijk van harte welkom op deze reis.