banner

English website UK

Word Sponsor!

Bert Janssen

  In de loop der jaren is veel tijd, geld en energie gaan zitten in het onderzoek dat uiteindelijk heeft geleid tot de oprichting van CCaM. Er is echter veel meer nodig om alles zodanig bij elkaar te brengen dat we uiteindelijk samen de antwoorden kunnen vinden. En jij kunt helpen deze antwoorden te vinden door Sponsor te worden. Als Sponsor steun je niet alleen het werk van CCaM en al het lopende onderzoek, je hebt ook toegang tot onze uitgebreide Database met daarin waardevolle informatie voor je eigen onderzoek.
     
Als Sponsor steun je niet alleen het werk van CCaM en al het lopende onderzoek,
je hebt ook toegang tot onze uitgebreide Database

 

Woodborough HillDe Database wordt bijna dagelijks bijgewerkt. Regelmatig wordt er nieuwe informatie toegevoegd. Ook wordt er gewerkt aan het implementeren van nieuwe features, zoals de mogelijkheid zelf op de Kaart te kunnen ‘tekenen’.
Uiteindelijk zal dit alles leiden tot het meest uitgebreide en complete graancirkel archief van de wereld. Het zal een onschatbare bijdrage gaan leveren aan het vinden van het antwoord op die allesbepalende vraag: ‘What on Earth is going on?’
Je wordt voor (minimaal) 9 euro sponsor en hebt daarmee een jaar lang toegang tot onze Database. Een jaar loopt van 1 april tot en met 31 maart. Je krijgt op tijd bericht zodat je je donateurschap tijdig kunt verlengen (of niet). Hiermee voorkom je dat je plotseling geen toegang meer hebt tot de Database.
Jouw donatie zal ons allen - inclusief jezelf - ondersteunen bij het oplossen van één van de grootse mysteries op Aarde. Samen zullen we de antwoorden vinden!

- klik op onderstaande knop om sponsor te worden -