Sponsor
Klik en word Sponsor

Wat krijg als Sponsor
Sponsor word je door een minimale donatie van € 12 euro voor een seizoen. Daarvoor krijg je enorm veel. Allereerst krijg je (naast alle informatie van de Basic Map) meer foto's, diagrammen en video's. Klik hier voor een voorbeeld.
Je krijgt deze informatie niet alleen van de graancirkels van , maar van bijna alle cirkels die sinds 1978 in de UK zijn verschenen.


Je krijgt ook toegang tot routebeschrijvingen naar de verschillende graancirkels. Door op -  - te klikken bepaalt de app waar je bent en genereert een kaart met een routebeschrijving naar een mogelijke parkeergelegenheid dichtbij de graancirkel.


De kaart is 'inzoombaar' en geeft ook de afstand in mijlen en kilometers, de verwachte reistijd en de coördinaten die desgewenst in een navigator kunnen worden gebruikt. Je krijgt ook informatie over talrijke steencirkels en andere krachtplekken. Klik hier voor een voorbeeld. Inclusief routebeschrijvingen hoe er te komen. Klik hier voor een voorbeeld.


Sinds de laatste update werken we met markers die aangeven in welk jaar een event plaatsvond.


Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om de evolutie van het fenomeen in een bepaald geografisch gebied te onderzoeken.


Dit alles kost slechts € 12 Euro voor een seizoen. Een seizoen loopt van tot en met .

Klik en word SponsorHet Avontuur dat je nooit zult vergeten
We stellen het zeer op prijs dat je sponsor van CCaM bent geworden en willen je attenderen op onze . Ook als je hebt besloten om geen sponsor te worden, ben je natuurlijk van harte welkom op deze reis.