Database-Maps

Graancirkels, ‘ancient sacred sites’ en andere krachtplekken kunnen een diepe indruk achterlaten. Alleen al door naar foto's ervan te kijken kunnen ze je op allerlei verschillende manieren raken. Door ze in het landschap in relatie tot elkaar te zien, wordt dit effect nog eens meerdere keren versterkt. En dat is waar de Maps van CCaM in beeld komen...

Map (€  euro)
Als krijg je niet alleen informatie over de graancirkels van het lopende seizoen en rudimentaire data over ‘belangrijke plekken’ inclusief een luchtfoto (Basic Map), maar ook toegang tot gedetailleerde routebeschrijvingen naar de verschillende graancirkels. De groene markers vertegenwoordigen 'belangrijke plekken'. De oranje markers geven aan waar de graancirkels van het lopende seizoen tot nu toe zijn verschenen (let wel, dit is een voorbeeld uit 2020).


Hoewel graancirkelfoto's indrukwekkend kunnen zijn, gaat er niets boven er zelf doorheen te lopen. Daarvoor moet je wel weten hoe je ze kunt vinden. Als krijg je de beschikking over routebeschrijvingen naar de graancirkels van het lopende seizoen. Dit omvat kaarten waarop je kunt in- en uitzoomen, met details over hoe je van de plek waar je bent, naar een eventuele parkeergelegenheid dichtbij de graancirkel kunt komen. Klik hier voor een voorbeeld.


De app van CCaM stelt automatisch vast waar je je bevindt op het moment dat je de pagina opent. Je hoeft niets in te typen. Je hoeft slechts op -  - te klikken en boem, daar is de routekaart die je van de plek waar je bent naar een mogelijke parkeerplaats dichtbij de graancirkel brengt. De kaart is 'inzoombaar' en geeft ook de afstand in mijlen en kilometers, de verwachte reistijd en de coördinaten die je desgewenst in een navigator kunt gebruiken. Dit alles kost je als slechts €  Euro voor één seizoen. Een seizoen loopt van tot en met .

Map (€  euro)
Voor slechts €  euro meer (dus, een totaal van €  euro voor het lopende seizoen) kun je worden en krijg je al het voorgaande plus meer. Veel meer. Zoals meerdere foto's, diagrammen en video's. Klik hier voor een voorbeeld.
Niet alleen krijg je al deze informatie voor het lopende seizoen, maar ook van bijna alle graancirkels die sinds 1978 in Engeland zijn verschenen.


De oranje markers geven aan waar de graancirkels van dit jaar kunnen (konden) worden gevonden, de blauwe markers geven aan waar de graancirkels van voorgaande jaren zich bevonden. Het label heeft een aanklikbaar gebied - additional information - dat een pop-up venster opent met meer informatie, zoals een diagram, een luchtfoto, een grondopname, een landschapsfoto, video. Klik hier voor een voorbeeld.
Graancirkels van het lopende seizoen hebben ook een aanklikbaar -  - gebied. Door hierop te klikken opent zich een venster met een kaart die laat zien hoe de cirkel te bereiken is, inclusief de afstand, de geschatte reistijd en de coördinaten. Klik hier voor een voorbeeld.
Maar de Map heeft niet alleen betrekking op graancirkels. Integendeel. Als heb je ook toegang tot alle bovenstaande informatie over tal van ‘ancient sacred sites’ en andere krachtplekken.


Ook hier heeft het label een aanklikbaar gebied - additional information - dat een pop-up venster opent met foto's en relevante (historische) achtergrondinformatie. Klik hier voor een voorbeeld.
Op het label zelf kun je nauwkeurige lengte- en breedtegraadinformatie vinden. Het label bevat ook een aanklikbaar -  - gebied. Door hierop te klikken opent zich een scherm met een kaart die laat zien hoe je de site kunt bereiken, inclusief de afstand, de geschatte reistijd en de coördinaten. Klik hier voor een voorbeeld.

Klik en word Sponsor


Het Avontuur dat je nooit zult vergeten
Al het bovenstaande is prachtig en erg handig, maar de meest directe en intense manier om de magie en de mysteries te beleven en te ondervinden is met ons de te ondernemen. Trek 8 dagen lang over de Drakenpaden door het magische en mystieke Zuid-Engeland, in de voetsporen van Koning Arthur en Parcival. Door het land van de oude Kelten, van de wijze tovenaar Merlijn, Saint George en de Draak, de Green Man en de mysterieuze graancirkels.