banner

English website UK

Bert Janssen

  Welkom bij Crop Circles and More (Graancirkels en Meer).
Ik ben Bert Janssen, oprichter van CCaM. De magie van graancirkels heeft mij vanaf mijn eerste ervaring in 1994 op vele niveaus diep diep geraakt. Vanaf dat allereerste moment werd ik geconfronteerd met raadsels die ik in de loop van de vele jaren heb trachten op te lossen. CCaM is opgericht om samen met jouw uiteindelijk het definitieve collectieve antwoord te vinden op de allesoverheersende en o zo belangrijke vraag: ‘What on earth is going on?’
Zie ook mijn persoonlijke website: www.BertJanssen.nl
   

 
Graancirkels zijn voor mij het grootste mysterie van deze tijd. Het is een lichtend fenomeen dat positieve impulsen uitstraalt in een wereld die steeds meer van licht verstoken is. CCaM is opgericht om te begrijpen wat er gebeurt. Is het niet op een bewust, dan toch zeker op een onbewust niveau. En dat is gelijk één van de meest fascinerende facetten van graancirkels.
Ze raken je op elk denkbaar niveau; bewust, onbewust en superbewust. Het is vooral dit 'rakende' facet waar deze website zich mee bezighoudt.
  Er zijn vele vragen verweven met het graancirkel fenomeen. Als je geïnteresseerd bent in de biologische kant, het graan zelf, dan kun je op de links pagina websites vinden met de meest recente wetenschappelijke publicaties op dit gebied. Hetzelfde geldt voor het bodemkundige onderzoek en andere gerelateerde wetenschappelijke onderzoekingen. Maar na dat alles bestudeerd te hebben zal er één prangende vraag over zijn gebleven.
Waarom? Waarom verschijnen er graancirkels?
    De vormen van graancirkels zijn ontegenzeggelijk machtig en krachtig. Maar wat moeten we ermee? Wat kunnen we ermee? Hier op de site van CCaM zul je vele zaken vinden die je helpen deze vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld informatie over hoe de vormen in elkaar zitten en wat je kunt met die wetenschap. Hier kun je vinden wat het verband is tussen de graancirkels en het landschap waarin ze verschijnen en tussen de vormen onderling. En dat alles real time, up-to-date. Informatie terwijl het gebeurt. Kortom. Hier vind je alles wat je altijd al had willen weten over graancirkels ... en meer!
 
    Je kunt Crop Circles and More (CCaM) steunen door sponsor te worden.
Dit geeft je tevens de optie om toegang tot onze uitgebreide Database te krijgen.

- klik op onderstaande knop om sponsor te worden -